lauantai 7. toukokuuta 2016

Pientä ja sievää

Istun takapihalla ilta-auringossa häikäistyneenä yhtäkkisestä lämmöstä ja esikesästä. Minulla on ensi viikolla talviloma, fiksu jättää sen toukokuulle ja tilaa vieläpä kesäkelit ;) Loma alkoi asuntokaupoista sopimalla ja muutto on kuukausi ennen häitä, eli kuukauden kuluttua ja sanomattakin on selvää, että tiukalla tahdilla tullaan menemään häihin asti. Vain hullut muuttavat näin. Ja jos A haluaa vielä muuttorumban jälkeen mennä kanssani naimisiin, rakastaa hän minua järisyttävän paljon. Minä en välttämättä osaa suhtautua kaikkeen tähän hässäkkään leppoisasti... Mutta nyt lomailemme. Päätin, että kamoja ehtii käydä läpi loman jälkeenkin joten nyt hoidetaan hääpalaverit, mökkeillään, vietetään antipolttareita ja otetaan rennosti. Sitten alkaa rytinä, jota ei jaksa, jos ei nyt vedä lonkkaa ja nauti toisistaan. Tämä loma on TODELLA hyvässä kohtaa!

Lupailin aiemmin vähän kuvamateriaalin avulla selventää epäselvää selostustani pikkubolerostani. Tänään ennen hääpuvun sovitusta kiireessä vedin sen ylleni ja A nappasi puhelimella kuvia. Tadaa!

selkä notkolla ja maha pystyssä kuin pikkulapsella :D




Pitsi on super-pehmeää ja hihake/bolero on henkäyksen keveä päällä. Voi olla, että hääpäivä on niin lämmin, etten kaipaa sitä ylleni, mutta onpahan ainakin mahdollisuus peittää hartiat jollakin, jos siltä tuntuu. Testasin sen tänään myös hääpuvun kanssa ja hyvin toimi! Sävykin oli aivan loistava, kun sitä jännitin. Kyseiseltä valmistajalta löytyi huokeaan hintaan monissa sävyissä vastaavia, ja kysymällä minulta saa osoitteen, jossa tutkailla niitä :) Kuvaajamme sanoi, kun tapasimme, että jostain syystä onnittelumaljat juodaan aina sillä paahteisimmalla paikalla ja onniteluletkan jälkeen morsian-parkojen olkapäät ovat palaneet. Eihän pitsi paljoa peitä, mutta pienen suojan se kuitenkin antaa tällaiselle kalkkilaivan kapteenille, joka palaa puolipilviselläkin säällä.

Minulla tosiaan oli tänään hääpuvun sovitus muokkauksia varten ja minähän näin sitten painajaista asiaan liittyen. Jostain olin saanut päähäni, että olen lihonut niin, etten mahdu pukuun. Kauhukuvat vilisivät silmissäni niin valveilla kuin hereilläkin. Aivan turhaan. Puku istui loistavasti. Saimme muokkaukset sovittua ja kesäkuussa sitten muuton jälkeen käyn vielä sovittamassa pukua ja samalla haen alushameen lainaan tanssitreenejä varten. Saapahan A sitten kuvan siitä, miten voimme olla lähekkäin ja liikkua häätanssissa. On muuten elegantti näky kun hikinen morsian tanssii läpikuultava alushame yllään komean sulhasensa käsivarsilla! Aina yhtä ladylike <3

Teinpä muuten kivan kampauksenkin tänään ja siitä tulikin mieleen, että ensi kerralla kiusaan teitä lukuisilla kuvilla kauniista kampauksista! Koekampaus olisi kesäkuun alussa (heti muuton jälkeen...) ja siihen mennessä pitäisi varmaan tehdä päätöksiä, mitä tästä hiusmassasta oikein tehtäisiin. Ensi viikolla käymme myös keskustelemassa hääjuhlan kukista ja siitäkin voisin jonkun sanasen kirjoitella. Koska sitä aikaahan hääblogin kirjoittamiselle on hirmuisen paljon kaiken säätämisen keskellä! :D

Ihanaa viikonloppua auringon lämmössä <3

Kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle. Älä käytä ilman lupaa.


2 kommenttia:

  1. Tosi nätti pitsibolero! Tuotahan voisi hyvin käyttää myös myöhemmin esim. juhlavaatteiden kanssa. :) Tsemppiä pakkailuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä siitä kiva, että jatkossakin käyttöä bolerolle löytyy. Varmaan heti kahden viikon kuluttua omista häistä, kun koittaa serkun häät :)
      Kiitos myös tsempeistä, jotenkin homma laitetaan nippuun, ei ehkä sillä järjestelmällisyydellä kuin aiemmat muutot, mutta nippuun kuitenkin :D

      Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!